maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kuka voisi kellot seisauttaa...

Päivät ja viikot vilistävät taas vauhdilla. Sirjan ylioppilasjuhlat saatiin vietyä kunnialla läpi. Kova työ mutta kyllä kannatti!

Koirien treenailut jäivät vähän juhlajärjestelyiden jalkoihin, mutta kyllä me Marsalle ennätettiin tehdä kaksi pientä treeniä ennen kauden ensimmäistä koetta.
Kauhavalla startattiin ja Jussi oli onnistunut löytämään meille tehtäväksi jäljen jota en ole aiemmin tehnyt enkä myöskään koiran kanssa mennyt. Miljoona hyttystä oli seurana kun makausten paikkoja ja katkokulmaa metsään suunniteltiin. Varsinkin viimeinen osuus oli haastava, sillä siinä oli tasan kaksi paikkaa joista valita makauksen sijainti, melkoista pöpelikköä siis. No, työ palkittiin ja jälki mainittiin tuomariryhmänsä "parhaiten" tehtynä.

Marsa teki hyvää työtä vaikeassa kelissä. Koko yön jälkien teon jälkeen oli satanut vettä ja jälki jota menimme oli paljolti kallio ja suopohjaa. Työtä hankaloitti vielä voimakas ja puuskainen tuuli, jonka vuoksi avoimessa maastossa sai välillä pitää lippiksestään ihan kunnolla kiinni. Sen verran matkalla seikkailtiin ja kaksi makausta käveltiin ihan kirjaimellisesti vain pikaisesti nuuhkaisten yli (= ei pysähtynyt) että loppusaldoksi jäi 45 pistettä. Eli rouvalla on edelleen vain ykkös- ja kakkostuloksia, ei yhtään kolmosta tai nollaa. Mutta kyllä nekin tilastojen mukaisesti jossain vaiheessa iskevät.

Treenikuvat kännykkälaatua...
Mette ja jäljen päästä löytynyt sorkka.

Marsa roudaa sorkkaa autolle.

Pari muutakin kuvaa.

Empun tekemä voileipäkakku.

Lippis Terhiltä.
Sirja ja Sara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti