perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kohti viikonloppua

Alkuviikko kului taas töissä, tuli kutsu palata lomalta purkamaan ruuhkaa. Mutta tänään pidän vielä yhden kesälomapäivän, kun "tulipalo" on nyt sammutettu. ; )

Eilen mentiin Marsan kanssa taas läpi yksi treenijälki. Minua vähän hirvitti, kun kaksi viimeistä metsäkeikkaa ovat olleet tosi rankkoja ja vaikeita. Ajattelin että homma ei Marsasta ehkä olisi enää niin kivaa, mutta onneksi olin taas kerran niiiin väärässä.

Neiti puhkui intoa jo kotoa lähdettäessä, kun tiesi pääsevänsä hommiin. Metsässä liikuttiin varmasti ja sopivaa vauhtia. Kaikki makaukset, niitä oli aika monta, löytyivät ja loppua kohden makausten merkkaaminen parani. Ihan ensimmäistä ei malttanut kuin nuuhkaista yli kulkiessaan.
Sorkkakin löytyi ja sitä ihmeteltiin pitkään. Oli nimittäin ihan hervottoman suuri hirvensorkka. Mutta sitkeästi Marsa sen kantoi autolle saakka.
Hyvä treeni siis, mutta mutta... Viikonloppuna on seuraava koe ja yleensä oikein huono viimeinen treeni on tietänyt (tai ainakin Väpällä tiesi) hyvää koetta. Mutta ehkä Marsalla hyvä treeni tietää hyvää koetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti