torstai 4. huhtikuuta 2013

Äkäslompolossa

Blogissa on ollut hiljaiseloa, kun kirjurilla on liian kiire. Ajelimme Äkäslompoloon viime lauantaina koko lauman kanssa ja päivät ovat kuluneet ulkoilun, hyvän ruoan, pelien ja saunomisen merkeissä.
Jokapäivä on tullut käytyä vähintään yhdellä kunnon hiihtolenkillä, yleensä pienen päivälevon jälkeen vielä iltalenkilläkin. Helppo lähteä, kun ladulle pääsee ihan mökin vierestä.
Nuoriso on viihtynyt enimmäkseen rinteessä.

Koiratkin ovat saaneet osansa ulkoilusta, on ollut mukava kiertää taas uusia reittejä. Vieraiden koirien hajuja on riittänyt nuuskittavaksi.

Tänään lähdin aamun hiihtolenkkini jälkeen Marsan kanssa kävellen latukahvila Riemuliiterille. Kävelimme ladun lähellä kulkevaa moottorikelkalla ajettua kävelyuraa. Se olikin tarpeen, sillä hankikantoa ei ollut edes sen vertaa, että Marsa olisi pystynyt kävelemään uran ulkopuolella. Se upposi hankeen aina kun yritti käydä nuuskimassa hieman kauempana.
Kun kaakao oli juotu (ja Marsa syönyt omat eväsjuustonsa) palailimme takaisin oikaisten loppumatkasta Äkäslompolojärven jään poikki.




On se kamalaa, kun viikkoon ei ole voinut lähteä pihalle ilman aurinkolaseja! Joka päivä on ollut upea aurinkoinen ulkoilukeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti