lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jämijärvi RN

Tänään suuntana Jämijärven ryhmänäyttely. Tollereita oli ilmoitettu 18 kpl, joista 14 narttua, ja näistä käyttöluokassa 6 kpl. Ensimmäinen ajatus oli, että voisi lähteä samantien kotimatkalle.
Itse en ihan hirveästi ennättänyt keskittyä urosten ja nuorten narttujen arvostelun seuraamiseen. Sen verran kuitenkin, että tuomarin linja vaikutti tiukalta. Kaikki koirat tutkittiin tarkasti kuonosta hännänpäähän. 
Meidän esiintymisemme oli taas heiman "levotonta", Marsa yritti muutamaan otteeseen räpsiä  tassullansa taskuani, kun en älynnyt antaa nakkia tarpeeksi tiuhaan. Mutta se onneksi taidettiin antaa meille anteeksi! Kehä oli pieni ja liukas, ei mattoja, pelkkää kaarrejuoksua. Kertaalleen meinasin juosta kulmasta ulos kun kenkäni eivät pitäneet yhtään.
"Nuoret" eivät yllätyksekseni saaneet SA:ta ja kun kisa eteni käyttöluokkaan asti, Marsa oli kilpailuluokkansa paras ja ainoa SA:n saanut, jäljellä oli enää valio- ja veteraaniluokka. 
Me siis mentiin paras narttu -kehään! Ja tajusin, että taitaisimme saada sertin, kun kaksi muuta narttua olivat jo valioita. ☺
Marsa sijoittui toiseksi ja tuomari kävi vielä kehumassa valitsemaansa kolmikkoa. Marsa kuulemma oli vielä hieman "kersa" tässä seurassa, mutta kovasti hänelle mieleen!
JEE! TOINEN SERTI!

Tuo pyllyn päällä oleva karvakasa! Ihan kuin siinä seisoisi hamsteri!

Kuva©Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti