perjantai 19. lokakuuta 2012

Vapaalla...


Kesälomaa on vielä pitämättä, joten pyysin tämän perjantain vapaaksi. Jotenkin on tämä pimeä ja synkkäkelinen syksy tyhjentänyt kaikki energiavarastot. Koko ajan väsyttää.

Rauhallisen aamiaisen jälkeen pakkasin Marsan ja ison damikassin autonperään ja suuntasin kohti treenimetsää. Ensin kävimme kävelemässä. Pilvet roikkuivat matalalla ja metsä oli läpimärkä, mutta onneksi juuri silloin ei satanut.

Tein aika suuren ruudun Marsalle, sen odotellessa lähetyspaikan tuntumassa. Vein kahdeksan damia laajalle alueelle. Onneksi oli pyykkipoikakreppejä mukana, niin tiesin että löytäisin itsekin ne joita en Marsalla haetuttaisi.

Neiti oli aivan onnessaan! Se ryntäsi ruutuun ja damien kanssa takaisin kuin raketti. Sille on jotenkin nyt kolahtanut se, että damien kanssa voi juosta vauhdilla ja niitä on kivaa tuoda mammalle. Haetutin sillä kuusi kappaletta ja kävin itse etsiskelemässä loput, samalla kun hain pyykkipojat pois.

Treenipaikan vieressä oli suppilovahveroita, joten keräsin niitä vielä vähän kassin päälle, ennen kuin kävimme viemässä kassin takaisin autoon. Otin vain yhden damin taskuuni mukaan.

Lyhyen kävelymatkan päässä oli heinikkoinen aukio ja siinä teimme linjatreeniä. Tähänkin on tullut vauhtia lisää, pienintäkään epäröintiä ei ollut nyt havaittavissa. Toistoja vaan tarvittaisiin paljon... mutta kun me tehdään tätä vain omaksi iloksemme niin tämäkin kyllä riittää. Minusta ei ole ohjaajaksi nomekokeeseen, joudun halaamaan edellisen yön vessanpönttöä. On kokeiltu; )

Ajelin kotiin ja pikaisen suihkun jälkeen oli aika lähteä Saran kanssa baanalle pitämään viimeistä ajotuntia ennen inssiä. Kyllä, meillä on tässä kesän ja syksyn aikana ollut projekti: ajokortti opetusluvalla ja kun kirjalliset menivät ensi yrittämällä läpi tiistaina, niin tänään oli sitten vuorossa ajokoe. Ja läpihän tuokin meni. Jihuu!
On tässä kyllä yksi huonokin puoli, tää on ollut tosi kivaa aikaa ja nyt se on ohi. Yhtään kunnon riitaa ei ole saatu aikaiseksi, vaan aina on ollut tosi hauskaa ajella ja keskittyä yhdessä viemään tätä hommaa läpi. Suosittelen kyllä lämpimästi tätä vaihtoehtoa ajokortin hankkimiseen. Tosin ensivuoden alussa ajokorttimuutos tulee tekemään tästäkin hieman hankalampaa.

1 kommentti:

  1. SUPPILOVAHVEROITA!!! Lähettäkää postissa tänne Lappiin! :-P Eivaan, ylihuomennahan me jo nähdään :-) <3 Paljon onnee vielä ajokortista tuoreelle kuskille (sekä hyvälle auto-opettajalle :-D)!

    VastaaPoista