sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Metsää ja mätsäriä

Jaloissani nukkuu väsynyt, onnellinen koira. Eilen päästiin pitkästä aikaa treenaamaan jotain, ja sehän on Marsalle mieluisaa.

Kävimme ensin metsälenkillä etsiskelemässä suppilovahveroita, mutta mukana oli myös damikassi ja teimme linjatreeniä.
Ensin lähetyksiä yhdellä damilla, sitten kauemmas samalla linjalla toisella damilla, niin että piti malttaa mennä yli aiemmasta paikasta, mikä ei näyttänyt tuottavan ongelmia. Ja sitten vielä niin, että vein damin sekä kauempaan että lähempään kohtaan. Ja neitihän oli aivan onnessaan kun pääsi tekemään jotain!!
Kertaalleen meinasi varastaa lähetyksessä, mutta huomasi sen itsekin ja lähti hieman hiipien, eli oli helppo pienellä konahduksella palauttaa istumaan vierelle odottamaan lähetystä.
Damit palautuivat suoraviivaisesti käteen, joten mammakin oli tyytyväinen.

Kameraahan ei tietenkään ollut mukana, ja pari kertaa kännykkäkameralla yritettyäni luovuin toivosta. Hämärässä metsässä kännykän kamera ei vaan ehtinyt mukaan.

Tänään lähdimme aamusta Keuruun eläinklinikan match showhun. Koiria oli mukana ihan mukavasti, joten Marsakin pääsi pitkästä aikaa liikkumaan ruuhkassa ja ihmettelemään muita koiria. Onneksi kaivelin toppatakin päälleni, oli todella kylmä aamu. Kauaa ei kärsinyt seisoskella paikallaan ja sormetkin olivat aivan umpijäässä.
Marsa sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut enää loppukehässä. Saatiin hyvää harjoitusta kehässä esiintymisessä. Olin neidin esiintymisestä enemmän kuin tyytyväinen; ) Seuraavaan näyttelyyn ei ole enää pitkä aika, joten toivottavasti tämä auttoi taas vähän. Tosin, Marsa menee sitten ensimmäistä kertaa sisänäyttelyyn, joten uutta asiaa tulee taas eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti