lauantai 10. maaliskuuta 2012

Viikonloppua!

Rauhaisaa sellaista! Marsan kanssa on taas vain kannettu ja luovutettu damia. Nyt on varis sulamassa ja sitä kannetaan huomenna. Parempi pitää homma hanskassa neidin kukkoiluyritysten aikana. Linjat polulla voisi olla se, mitä saatettaisiin huomenna tehdä kantamisen lisäksi. Jyväskylään asti ei varmaankaan kannata tämän "murkun" kanssa ajella. Turha antaa sen edes yrittää keskarin  näyttämistä!
Sinänsä harmi, sillä meillä menee nyt kuukausi ilman junnutreenejä. Ensi sunnuntaina on Keuruun Soittajapoikien 60-vuotis juhlakonsertti ja koska olen ko. puhallinorkesterin hallituksessa, niin ei varmaankaan voi jättää menemättä Marsan treenien vuoksi. Seuraavana vkonloppuna ollaan Ylläksellä ja sitä sitä seuraavana vkonloppuna ollaan vasta kotiuduttu reissusta lauantaina. Ehkä silloin ei jaksa lähteä ajelemaan sunnuntaina ennen ylösnousua?

Hyvin menee, Sirjalla alkoi tänään vatsatauti ja Sara aloittaa ensi keskiviikkona kevään yo-kirjoitukset. Olisi ihan kiva jos kaikki tämän lukeneet pitäisivät peukkuja, ettei tauti ole tarttunut Saraan! Seuraavalla viikolla on vuorossa toinen koe ja jatkoa seuraa sitten syksyllä ja seuraavana keväänä.

Huomenna aamusta mökille, Arto pilkille ja me Marsan kanssa treenaillaan kantamista, ellei tuo Sirjan tauti tuosta vielä pahene niin että jään kotiin.
Ehkä mun pitäisi saada siirrettyä taka-alalle vastenmielisyyteni tokoon ja treenata sitäkin. Voi Jami minkä teit aikoinaan, mun tokoilukiintiö tuli niin täyteen sen koiran kanssa!

Illan tv-tarjonta? No tietysti yle Fem ja suora lähetys Ruotsin euroviisukarsinnasta "Melodifestivalen 2012", vastaava skaba on tullut katsottua jo muutamana edellisenäkin vuotena! Hyvää kielitreeniä kun ei ole tekstitystä, suora lähetys.

2 kommenttia:

  1. Vai murkkuilua =) Mietin meilläkin, että koskahan tuo tyttönen aloittaa murkkuilun. Liittyykö juoksuihin tai johonkin muuhun?
    Ollaan ikäänkuin samassa tilanteessa, joten teitä on helppo seurailla, niin tietää suurinpiirtein mitä on odotettavissa :D

    Onnea vielä Repelle! Löwellä maagiset vuodet tulevat täyteen tämän kuun lopussa. Muka veteraani :D Se ei kyllä päällepäin näy!

    Saralle tsemppiä kirjoituksiin!!

    Eeva

    VastaaPoista
  2. Ihana nähdä näiden kommenttien kautta, ketkä näitä juttuja käyvät lukemassa!

    Marsa murkkuilua jo vähän odottelinkin ja nyt täytyy varmaankin yksinkertaistaa treenailua, ettei se pääse liikaa kukkoilemaan. Juoksujen alkaessa oli vain pieni mörkökausi mutta ei muuta.

    Repe ei ole iästään huolimatta ryhtynyt pistämään Marsaa aisoihin, se antaa retuuttaa itseään ihan miten tahtoo. Välillä jo toivoisin sen konahtavan ja laittavan omalta osaltaan neidin ruotuun.

    Sara kiittää! Peukkuja voi pitää varsinkin kahtena seuraavana keskiviikkona. Sitten on tämän kevään yo -urakka meidän neidiltä ohi.

    VastaaPoista