keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Treenissä...

Mäntän Seudun Nuuskujen treenit pyörähtivät pitkän tauon jälkeen käyntiin viime viikolla. Tänään mekin ennätimme mukaan. Ihan perus harjoituksia: luoksetuloa, paikalla oloa, damin noutoa... mutta meille ihan tarpeellista treeniä. Kun enimmäkseen harjoitellaan yksin, niin jo se että rivissä onkin useampi koira, tekee Marsalle ihan hyvää.
Ei se kyllä muista koirista piitannut. Kiinnostuneena seuraili kun odottelimme omaa vuoroamme, mutta ei muutoin välittänyt pätkääkään. Vähän hämmentyi linja treenissä, kun samalla alueella oli jo parin koiran hajut, mutta kun otin saman harjoituksen uusiksi, niin ei se enää tahtia haitannut.

Tunnustan, olen pahemman kerran laiminlyönyt tokon treenaamisen, mutta emme jääneet siitä kiinni! Nimittäin paikallaoloa olen harjoitellut Marsan kanssa viime talvena vain muutaman kerran kun olin kipeänä, eli treenit olivat siis sisällä. No, tänään oltiin kentällä koirarivistössä ja se meni ihan hyvin! Ekaa kertaa ulkona ja tuollainen häiriö. Ihan hassu koira!!!
Meidän seuraaminen on karmeaa, sille täytyy tehdä jotain. Se on hieman - mutta vain hieman - parempaa ilman talutinta, silti kaiken kaikkiaan ihan kamalaa! Sen suhteen olen ollut ihan liian leväperäinen. Marsa on saanut rellestää aika vapaasti.

Huomenna vapaapäivä! Hieman polttelisi lähteä Korpilahdelle katselemaan WT-koetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti